Nederlands
Engels
††- Home
††- Routebeschrijving
††- contact
††- Sanet visie
††- Alg. Voorwaarden
††- Reply pagina
††- Torsion field (eng.)
††- Diabetes (eng.)
††- Meridianen
††- Infrarood
††- Akabane test
††- Clinical test (Eng.)
††- Infrared Thermographic
††- valeri monthly update
††- Algemeen
††- Publieke meting
††- Website met CMS
††- Foto's Merid 2005
††- De Merid
††- Info aanvraag
††- Therapeut (aanm.)
††- Intro Energoscopie
††- Achtergrond
††- Boek Valerie Mujikov
††- Flyers
††- Presentatie
††- Therapeut zoeken

Welkom bij Sanet Medical BV

Meten en behandelen van de orgaansystemen middels infrarood licht

 

Er is een nieuwe pen beschikbaar voor de Merid.  Deze pen is uitgevoerd met een verbeterde drukknop voor de metingen, en een geborstelde stalen behuizing.

Prijs voor deze pen is Ä 125,- excl. btw.

Bestelling graag plaatsen via email helen@sanet.nl of fax 0342-462279.

  
 

Daar waar sprake is van fysieke pathologie of emotionele stress op de organen wijken de links en rechts metingen eenduidig af. Deze onbalans patronen zijn in de afgelopen 15 jaar onderzocht en gecorreleerd met andere klinische meetwaarden.

Objectief en reproduceerbaar
De Merid biedt middels infrarood licht een eenvoudige en betrouwbare manier om de energetische status van de orgaansystemen binnen vijf minuten objectief te meten. Aangezien infrarood licht geen hinder ondervindt van zaken zoals vochtige, koude handen of druk op de huid, zoals die bij andere methodes gangbaar zijn, is de meting zeer objectief en reproduceerbaar.

Regulier verifieerbaar
Vijftien jaar onderzoek met de Merid heeft uitgewezen welke relaties er zijn tussen de energetische status van het celinformatiesysteem in het lichaam en reguliere meetwaarden zoals bloeddruk, suikerspiegel, bloedwaarden en dergelijke. Deze bevestigen de metingen van de Merid.

Snel en effectief
Zowel het meten als behandelen gaat zeer snel en effectief. De meting wordt uitgevoerd op de 24 Biologisch Actieve Punten en duurt gemiddeld slechts vijf minuten. Een behandeling duurt tussen de vijf en vijftien minuten en heeft altijd als doel om naar een energetische balans situatie te komen.

Behandeling meteen merkbaar
De behandling is direct en eenduidig merkbaar voor de patiŽnt. De onbalans tussen de linker en rechter meting wordt via behandeling door infrarood licht met een frequentie van 28Hz zeer effectief opgeheven. Hierbij ervaart de patient een spontane warmte sensatie als dit gebeurt hetgeen meteen het succes van de behandeling aangeeft. Middels een controlemeting is dit eenvoudig te controleren.

Pocket size
De Merid is zeer handzaam en geschikt om onderweg mee te nemen naar patiŽnten voor zowel diagnose als behandeling.

Expert advice
Sanet biedt via het internet diverse mogelijkheden om advies in te winnen of kennis te delen met andere artsen en therapeuten.
© 2016 - Sanet Medical BV - alle rechten voorbehouden
††- Afmelden
††- Aanmelden
††- Meridianen bestaan
††- Algemene links
††- Merid Software 5.0
††- Overzicht

Gebruikersnaam

Wachtwoord